åsikter skolan

Några röster från nöjda kunder från Bendoulas och

rythm works historia:


Varför går du på den här kursen?

"En studiedag med trumspel, sång och dans är perfekt som fortbildning för musiklärare! Vi har fått tips, låtar, tekniker som vi direkt kan använda i klassundervisningen. Dessutom har vi fått massor av inspiration och spelglädje och utveckling av vårt eget trumspel!"
Anna Hedar, musiklärare på Eriksdalsskolan samt pedagog på Musikmuseet  i Stockholm

”Det är en filosofisk fråga. Jag älskar trummor. Jag spelar varje dag. Jag skulle kunna prata en timme om det. Jag jobbar på en förskola. För mig är en sån här kurs guld värd. Vad kan jag ge barnen? Jo jag kan ge dem en känsla för rytm. Här får jag nya verktyg för det. Jag kommer gärna om det finns flera kurser.”
Florencio Urbano, förskolan Minken Spånga-Tensta

”Kristina är en god pedagog. Skapar en tillåtande stämning i gruppen”

”Alltid så avslappnat och avspänd stämning. Mycket glädje och skratt där rytmerna får utrymme och känns i hela kroppen.”

”Det är som om man måste ta sig igenom generationer av förstelning och glömska för att komma fram till det ursprungliga som är äkta för var och en… och så får man träning i att tänka med båda hjärnhalvorna.”

”Underbart att få spela tillsammans i gruppen med kombinationen av de olika rytmerna och med olika slaginstrument = vilken glädje jag av och till känner i kroppen!”

”Tack för allt individuellt stöd du ger!”

”Jag tycker om att trumma för jag får använda kroppen och inte huvudet så mycket. Det blir lite som meditation.”

”Jag tycker om att spela i grupp och jag tycker att det är otroligt roligt att det blir en orkester med flera instrument, inte bara flera rytmer.”

”Tack för att du återinför rytm och takt i mig. Du är en otrolig pedagog och har förmågan att bryta ner rytmer och pauser i små lättförstådda segment.”

”Att jobba med rytmer ger ett ökat välbefinnande för mig. Hos Kristina finns gott om utrymme att leka sig fram, pröva och utvecklas.”

gruppdeltagare