Sommarkursen

Sommarens mysigaste kurs!

Kristina Aspeqvist undervisar i rytmisk förståelse och trumspel från flera olika afrikanska traditioner, som djembe- och ghanatrumorkester. Isabel Ramirez undervisar i yoga och leder meditationerna.

Innehåll

Använd sex dagar i sommar till att både förkovra dig i rytmernas värld och att hitta inre stillhet. Spelteknik, repertoarkännedom, rytmförståelse, koordination, samspel och solospel i ensemble med tillhörande rytminstrument, samt sång och dans med en av Sveriges mest erfarna trumpedagoger. Ca en tredjedel av tiden har vi yoga och meditation. Den yttre utlevelsen balanseras perfekt av inre inlevelse

Lärare

Trumlärare är Kristina Aspeqvist som har studerat och spelat afrikanskt trumspel sedan barnsben, och undervisat drygt 30 år. Hon har bott och studerat många år i Västafrika och är den första i Sverige som haft etniskt slagverk som huvudinstrument på musikerutbildningen på Kungliga Musikhögskolan, där hon också har examen i komposition. Yogalärare är Isabel Ramirez, utbildad yogalärare i Satyanandatraditionen samt Ayurvedaterapeut. Isabel har egen mottagning i Gnesta och har undervisat många långa år.

Tider

Samling tisdag 23 julii kl 17. Det går bra att anlända från 16.00. Ca kl 13.00 på söndagen28 juli är kursen klar.

Lektioner

Intensiva dagar med lektioner från morgon till kväll. Det går bra att vara både nybörjare och avancerad, det erbjuds lektioner på flera nivåer. På morgnarna före frukost och även insprängt under dagarna är det yoga och meditation.

Platsen

En fint renoverad gammal 1800-talsgård i byn Kvisingsbo. Söder om Växjö, norr om Karlskrona. Närmsta järnvägsstation är Emmaboda, närmsta buss Rävemåla. Byn ligger vackert på kullar vid en sjö och är omgiven av beteshagar, ängar och skog. Det finns eldstäder i nästan alla rum och mycket ved. Tyvärr är gården inte handikappanpassad.

Kostnad och Anmälan

3700 kr inkl moms och inkl anmälningsavgiften. Om du betalar anmälningsavgiften före 30 maj får du 300 kr i rabatt. Studerande, arbetslös, pensionär har 300 kr i rabatt. Men bara enrabatt per person! Tillkommer logi och mat, om man väljer rekommenderad kursgård är kostnaden för detta ca 1500 kr. Mer information kommer vid anmälan. Betala in anmälningsavgiften 1000 kr på Bendoulas bg 5348-6205. Kom ihåg att skriva vem pengarna är ifrån OCH skicka ett mail till: info@rythmworks.se med namn, adress, telefonnummer.

Det finstilta

Hela betalningen ska vara inne senast dagen för kursstart. (Resterande summa kommer på en faktura per mail eller post.) Om kursen inte blir av pga för få anmälda återfås förstås alla pengar inklusive anmälningsavgiften. Om deltagare avbokar återfås ej anmälningsavgiften. Efter 10 juli återfås resterande kursavgift endast mot uppvisande av läkarintyg.

Boka